HomeQ-Logo

TS Eriksson, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Vingåkers kommun

I Vingåkers kommun kan du leva ett rikt liv med närhet till allt. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Vingåkers kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Vingåkers kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Vingåkers kommun

Vingåkers kommun har nära till allt! Här finner du en underbart lummig och härlig natur med olika vandringsleder, både i skogsmiljö och längs med glittrande Hjälmaren. Vingåkers kommun bjuder även på en levande landsbygd med en mängd olika platser för människor att mötas och umgås. I Vingåker hittar du mysiga restauranger och caféer och ett rikt kulturliv.

Om Vingåkers kommun

Vingåkers kommun är beläget i Södermanlands län. Inom kommunen ligger Hjälmaren och genom området flyter mysiga Vingåkersån. Textilindustrin var länge basen för det lokala näringslivet men har över tid minskat i betydelse. Ett kulturarv med anor från 1600-talet hittar man i Säfstaholms Slott, som i Gustaf Trolle-Bondes ägo under 1800-talet förvandlades till ett centrum för konst och kultur - vilket det fortsätter att vara än idag. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Vingåkers kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Vingåkers kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Vingåkers kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Vingåkers kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Vingåkers kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Vingåkers kommun kostar i snitt 2700 kr. 2:or i Vingåkers kommun kostar i snitt 4500 kr. 3:or i Vingåkers kommun kostar i snitt 6300 kr. 4:or i Vingåkers kommun kostar i snitt 8100 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Vingåkers kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Vingåkers kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Vingåkers kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Vingåkers kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Vingåkers kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Vingåkers kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Vingåkers kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Vingåkers kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.