HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Växjö kommun

Växjö kommun – hem till Europas grönaste stad! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Växjö kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Växjö kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Växjö kommun

Växjö kommun ligger Kronobergs län och gränsar till Sävsjö-, Vetlanda-, Uppvidinge-, Lessebo-, Tingsryds- och Alvesta kommun. Växjö kommun ligger mitt i Smålands vackra landskap och bjuder på underbart lummiga skogar, ängar, hagar och glittrande sjöar. Centralorten Växjö är även känt internationellt för att göra sitt yttersta för att bevara den vackra naturen och har bland annat blivit uppmärksammad av EU-kommissionen för sitt hållbarhetsarbete.

Om Växjö kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Växjö kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Växjö kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Växjö kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Växjö kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Växjö kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Växjö kommun kostar i snitt 2910 kr. 2:or i Växjö kommun kostar i snitt 4850 kr. 3:or i Växjö kommun kostar i snitt 6790 kr. 4:or i Växjö kommun kostar i snitt 8730 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Växjö kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Växjö kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Växjö kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Växjö kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Växjö kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Växjö kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Växjö kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Växjö kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.