HomeQ-Logo

AnneliSunne, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Sunne kommun

Sunne kommun – en sagolik kommun! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Sunne kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Sunne kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Sunne kommun

Sunne kommun ligger i Värmlands län och gränsar till Arvika-, Forshaga-, Hagfors-, Kil-, Munkfors- och Torsby kommun. Sunne kommun är en riktigt sagolik kommun med natur som präglas av vackra kontraster mellan barrskogsklädda bergsplatåer och öppna dalgångar. Genom kommunen rinner den fina sjön Mellan-Fryken. Inne i centralorten Sunne finns det ett rikt kulturliv och många möjligheter till lokal shopping.

Om Sunne kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Sunne kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Sunne kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Sunne kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Sunne kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Sunne kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Sunne kommun kostar i snitt 2730 kr. 2:or i Sunne kommun kostar i snitt 4550 kr. 3:or i Sunne kommun kostar i snitt 6370 kr. 4:or i Sunne kommun kostar i snitt 8190 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Sunne kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Sunne kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Sunne kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Sunne kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Sunne kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Sunne kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Sunne kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Sunne kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.