HomeQ-Logo

Liberaler Humanist, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Strömstads kommun

Strömstads kommun – norrmännens favoritkommun! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Strömstads kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Strömstads kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Strömstads kommun

Strömstads kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till Tanum kommun. Strömstads kommun är hem till Sveriges västligaste stad, Strömstad, och ligger vid Skagerak och vid gränsen till vårt grannland Norge! Strömstads kommun är ett populärt turistmål för norrmännen med underbara vyer, vacker natur och populära köpcentrum

Om Strömstads kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Strömstads kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Strömstads kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Strömstads kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Strömstads kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Strömstads kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Strömstads kommun kostar i snitt 2790 kr. 2:or i Strömstads kommun kostar i snitt 4650 kr. 3:or i Strömstads kommun kostar i snitt 6510 kr. 4:or i Strömstads kommun kostar i snitt 8370 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Strömstads kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Strömstads kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Strömstads kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Strömstads kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Strömstads kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Strömstads kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Strömstads kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Strömstads kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.