HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Salems kommun

Salems kommun – fridens boning! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Salems kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Salems kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Salems kommun

Salems kommun ligger i Stockholms län och gränsar till Ekerö-, Botkyrka- och Södertälje kommun. Salems kommun är en modern kommun med anrik historia, nära till både storstaden och naturen. Det tar mindre än en halvtimme med bil från Salems kommun till centrala Stockholm!

Om Salems kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Salems kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Salems kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Salems kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Salems kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Salems kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Salems kommun kostar i snitt 3360 kr. 2:or i Salems kommun kostar i snitt 5600 kr. 3:or i Salems kommun kostar i snitt 7840 kr. 4:or i Salems kommun kostar i snitt 10080 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Salems kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Salems kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Salems kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Salems kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Salems kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Salems kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Salems kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Salems kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.