HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Ronneby

Välkommen till pittoreska Ronneby, som bjuder på en fantastisk natur och småstadscharm. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Ronneby. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Ronneby

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Ronneby

Ronneby är en pittoresk stad som bjuder på en mängd sevärdheter, inte minst själva stadens byggnadskonst. Som en av Blekinges äldsta städer markerar staden sin särprägel genom sin kulturhistoriskt värdefulla bebyggelsemiljö med anor från medeltiden. Staden är belägen vid Ronnebyån som mynnar ut i havet vid Ronnebyhamn. Som en följd av detta bjuder staden på inte bara vackra byggnader och ett rikt kulturliv utan även en frodig natur med nationalparker och trädgårdar och ett vattenfall.

Om Ronneby

I Ronnebys turbulenta historia ser vi både stadsbränder och skeenden relaterade till det nordiska sjuårskriget som påverkat stadens utformning och utveckling. Ronneby, som resten av Blekinge och många av de andra sydliga länen, tillhörde Danmark och blev inte en del av Sverige förrän i och med freden i Roskilde 1658. En av de mest orörda stadsdelarna är Bergslagen som ligger i stadens centrum runt Heliga Kors kyrka. Den äldsta bebyggelsen står fortfarande kvar i en gatustruktur som härstammar från medeltiden. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Ronneby

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Ronneby?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Ronneby med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Ronneby?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Ronneby har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Ronneby, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Ronneby?

  Här finner du förstahandslägenheter i Ronneby i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Ronneby.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Ronneby?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Ronneby är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Ronneby och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Ronneby med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Ronneby om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.