HomeQ-Logo

Flukeman, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Orsa kommun

Orsa kommun – Dalarnas riviera! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Orsa kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Orsa kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Orsa kommun

Orsa kommun ligger i Dalarnas län och gränsar till Ljusdals-, Rättviks- och Mora kommun. Kommunens centralort är Orsa vilket är rikskänt för sin folkmusik, mycket tack vare musikern, tonsättaren, spelmannen och programledaren Kalle Moraeus. Orsa kommun har en lång och gedigen musiktradition och många musikrelaterade evenemang hålls året om i kommunen. Orsa kommun ligger i Dalarnas vackra landskap med underbar natur och nära vattnet vid bland annat Orsasjön.

Om Orsa kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Orsa kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Orsa kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Orsa kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Orsa kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Orsa kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Orsa kommun kostar i snitt 2460 kr. 2:or i Orsa kommun kostar i snitt 4100 kr. 3:or i Orsa kommun kostar i snitt 5740 kr. 4:or i Orsa kommun kostar i snitt 7380 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Orsa kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Orsa kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Orsa kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Orsa kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Orsa kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Orsa kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Orsa kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Orsa kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.