HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Örnsköldsviks kommun

Örnsköldsviks kommun – med delar av ett världsarv! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Örnsköldsviks kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Örnsköldsviks kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Örnsköldsviks kommun

Örnsköldsviks kommun ligger i Västernorrlands län och gränsar till Åsele-, Bjurholms-, Nordmalings-, Kramfors- och Sollefteå kommun. Örnsköldsvik har en underbart vacker kust utmed Bottenhavet och många älvar rinner genom kommunen. Nationalparken Skuleskogen som ligger i Örnsköldsviks kommun är del av det kända världsarvet Höga Kusten. Förutom alla sköna skogar och grönområden bjuder Örnsköldsviks kommun även på mycket annat i form av kultur, historia och centrumliv i centralorten Örnsköldsvik

Om Örnsköldsviks kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Örnsköldsviks kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Örnsköldsviks kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Örnsköldsviks kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Örnsköldsviks kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Örnsköldsviks kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Örnsköldsviks kommun kostar i snitt 2970 kr. 2:or i Örnsköldsviks kommun kostar i snitt 4950 kr. 3:or i Örnsköldsviks kommun kostar i snitt 6930 kr. 4:or i Örnsköldsviks kommun kostar i snitt 8910 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Örnsköldsviks kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Örnsköldsviks kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Örnsköldsviks kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Örnsköldsviks kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Örnsköldsviks kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Örnsköldsviks kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Örnsköldsviks kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Örnsköldsviks kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.