HomeQ-Logo

Markus Bernet, CC BY-SA 2.5, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Nynäshamn

Nynäshamn, en härlig skärgårdsstad med natursköna områden, en levande stadskärna och pendlingsavstånd till Stockholm! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Nynäshamn. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Nynäshamn

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Nynäshamn

Nynäshamn är en riktig skärgårdsstad som är belägen längst ner på den stora halvön Södertörn. Hela staden är präglad av närheten till havet och på hamnstråket kan du släntra mellan restauranger och krogar med soldäck, fiskrökerier och mysiga antik- och hantverksaffärer i små röda hamnbodar. Här finns även närheten till det böljande Södertörnlandskapet med härliga vyer, mysiga ridstigar och fina cykelvägar.

Om Nynäshamn

Namnet Nynäshamn härstammar från Nynäs gård, en herrgård och ett säteri, som nämns första gången redan 1289 och var ett av Södertörns största gods. Nynäshamn är känt sedan 1644. Fram till slutet av 1800-talet var inte Nynäshamn större än ett litet fiskeläge men i och med att järnvägen mot Stockholm, Nynäsbanan, byggdes utvecklades Nynäshamn till en hamn- och industristad. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Nynäshamn

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Nynäshamn?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Nynäshamn med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Nynäshamn?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Nynäshamn har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Nynäshamn, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Nynäshamn?

  Här finner du förstahandslägenheter i Nynäshamn i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Nynäshamn.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Nynäshamn?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Nynäshamn är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Nynäshamn och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Nynäshamn med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Nynäshamn om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.