HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Nykvarns kommun

Välkommen till Nykvarns kommun, liten men naggande god! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Nykvarns kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Nykvarns kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Nykvarns kommun

Nykvarns kommun ger dig tillgång till det mesta, från en mängd olika badplatser och naturreservat som ger semesterkänsla till allt det som kan behövas i vardagen som förskolor och näringsliv. Kommunikationer till och från Nykvarn gör det lätt att ta sig runt och om något ytterligare, mot förmodan, skulle önskas ligger huvudstaden en kort bilutflykt bort, utan att störa den härliga småstadskänslan Nykvarns kommun erbjuder.

Om Nykvarns kommun

Nykvarns kommun är till invånarantalet Stockholms läns minsta kommun och kommunens centralort är Nykvarn. Kommunen gränsar till Södertälje i norr, öster och söder, och till Gnesta kommun och Strängnäs kommun i väster. Trots att tätorten Nykvarn grundades på 1500-talet, var de områden som numera kallas Nykvarns kommun ursprungligen en del av Södertälje kommun fram till 1999. Bortsett från andra mindre sjöar är Mälaren och Yngern de två huvudsakliga vattenmassorna i Nykvarns kommun vilket bidrar till blomstrande naturområden. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Nykvarns kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Nykvarns kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Nykvarns kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Nykvarns kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Nykvarns kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Nykvarns kommun kostar i snitt 3360 kr. 2:or i Nykvarns kommun kostar i snitt 5600 kr. 3:or i Nykvarns kommun kostar i snitt 7840 kr. 4:or i Nykvarns kommun kostar i snitt 10080 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Nykvarns kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Nykvarns kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Nykvarns kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Nykvarns kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Nykvarns kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Nykvarns kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Nykvarns kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Nykvarns kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.