HomeQ-Logo

ArildV, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Norrtälje

Norrtälje, Roslagens härliga huvudstad! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Norrtälje. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Norrtälje

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Norrtälje

Norrtälje är en idyllisk småstad med allt du behöver. Den genuina stadskärnan bjuder på mysiga restauranger, krogar och kafeer såväl som inspirerande butiker, museer och konst och kultur. Samtidigt har du Stockholms skärgård runt hörnet med sin fantastiska natur och skärgårdsliv. Genom Norrtälje sträcker sig även den härliga vildmarksleden Roslagsleden, genom historiska platser, orörda skogar, i levande landsbygd och längs med vackra sjöar och kustlandskap.

Om Norrtälje

Man har hittat omkring 225 fornlämningar inom den gamla stadsgränsen, det rör sig om gravar från yngre stenåldern. Redan under 1200-talet tror man att det ska ha funnits en handelsplats i Norrtäljeviken. Staden är präglad av det tidiga 1600-talets trästadsbyggande och stadsplanen, som är oregelbunden, har en närmast medeltida karaktär som kom till då Norrtälje fick stadsrättigheter år 1622. Norrtälje utvecklades till ett centrum för kommunikationer och samhällsservice men erbjöd även en attraktiv bad- och rekreationsmiljö. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Norrtälje

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Norrtälje?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Norrtälje med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Norrtälje?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Norrtälje har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Norrtälje, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Norrtälje?

  Här finner du förstahandslägenheter i Norrtälje i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Norrtälje.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Norrtälje?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Norrtälje är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Norrtälje och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Norrtälje med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Norrtälje om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.