HomeQ-Logo

By David Castor, Public domain, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Klippan

Välkommen till Klippan, som med sin slående vackra natur och mysiga centrum har något för alla. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Klippan. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Klippan

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Klippan

Klippan är en mysig tätort med ett levande centrum. Här kan du ströva längs Storgatan med sina härliga butiker och mysiga restauranger och caféer. Det är inte heller långt till närliggande naturområden som bjuder på lummig grönska och en underbart vacker natur. Här finns många fina vandringsstråk och genom området rinner slingrande Rönne å, som är populär för paddling och fiske.

Om Klippan

Klippan är en gammal industriort och har en historia tätt sammankopplad med det pappersbruk som anlades invid Rönne å redan på 1500-talet. Byn hette vid denna tid Åby, men bruket kom att få namnet Klippan efter forsen. När järnvägen anlades fick bruket ge namn åt hela byn, eftersom man inte kunde ha två järnvägsstationer vid samma namn och Åby redan var upptaget. Industrier, med olika verksamheter, var essentiella för områdets utveckling under 1900-talet och Klippans pappersbruk är fortfarande i drift. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Klippan

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Klippan?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Klippan med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Klippan?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Klippan har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Klippan, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Klippan?

  Här finner du förstahandslägenheter i Klippan i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Klippan.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Klippan?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Klippan är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Klippan och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Klippan med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Klippan om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.