HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Karlshamns kommun

Karlshamns kommun – en riktig kalaskommun! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Karlshamns kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Karlshamns kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Karlshamns kommun

Karlshamns kommun ligger i vackra Blekinge län och gränsar till Olofströms-, Sölvesborgs-, Ronneby- och Tingsryds kommun. Söder om Karlshamns kommun ligger underbara Östersjön. I Karlshamns kommun är det alltid nära till vattnet och en av Blekinges största skärgårdar ligger här i kommunen, Hällaryds skärgård. I Karlshamns kommuns centralort Karlshamn finns det även mycket som händer i centrum. Där finns många butiker, museer, fik och restauranger. Karlshamns kommun är med andra ord en riktig kalaskommun!

Om Karlshamns kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Karlshamns kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Karlshamns kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Karlshamns kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Karlshamns kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Karlshamns kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Karlshamns kommun kostar i snitt 2790 kr. 2:or i Karlshamns kommun kostar i snitt 4650 kr. 3:or i Karlshamns kommun kostar i snitt 6510 kr. 4:or i Karlshamns kommun kostar i snitt 8370 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Karlshamns kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Karlshamns kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Karlshamns kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Karlshamns kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Karlshamns kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Karlshamns kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Karlshamns kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Karlshamns kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.