HomeQ-Logo

L.G.foto, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Kalmar kommun

Kalmar kommun – en historisk kommun precis vid vattnet! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Kalmar kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Kalmar kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Kalmar kommun

Kalmar kommun ligger i Kalmar län i sydöstra delen av landskapet Småland. Kalmar kommun gränsar till Torsås-, Emmaboda-, Nybro-, Mönsterås-, Borgholms- och Mörbylånga kommun. I västra delen av Kalmar kommun ligger vackra Kalmarsund och Östersjön. Förutom en vacker kust och många möjligheter till bad bjuder Kalmar kommun på mycket annat vad gäller både kultur och historia, framförallt i centralorten Kalmar.

Om Kalmar kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Kalmar kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Kalmar kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Kalmar kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Kalmar kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Kalmar kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Kalmar kommun kostar i snitt 3090 kr. 2:or i Kalmar kommun kostar i snitt 5150 kr. 3:or i Kalmar kommun kostar i snitt 7210 kr. 4:or i Kalmar kommun kostar i snitt 9270 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Kalmar kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Kalmar kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Kalmar kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Kalmar kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Kalmar kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Kalmar kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Kalmar kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Kalmar kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.