HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Härnösand

Välkommen till Härnösand, Norrlands bästa sommarstad. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Härnösand. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Härnösand

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Härnösand

Härnösand är en idyllisk skärgårdsstad som bjuder på ett rikt kulturliv och en fantastisk natur. I den historiska stadskärnan belägen på en ö finner du ett rikt kulturliv med museer, historiskt intressanta byggnader och stadspuls och samtidigt har du en storslagen natur bara några minuter bort. Härnösand brukar ses som Höga Kustens södra ingång som med sitt säregna landskap bjuder på fantastiska vyer.

Om Härnösand

I Härnösands centrum finner man många spår av Härnösands 400-åriga historia. Östanbäcken, som är en av de äldsta stadsdelarna, bjuder på ovanligt intakt bevarade gårdar och trähus från 1700-talet, som varit nära att rivas vid flertalet tillfällen under historien. År 1885 blev Härnösand en av de första städerna i Europa att utrustas med elektrisk gatubelysning men först år 1893 fick Härnösand järnvägsförbindelse med Norra stambanan. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Härnösand

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Härnösand?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Härnösand med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Härnösand?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Härnösand har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Härnösand, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Härnösand?

  Här finner du förstahandslägenheter i Härnösand i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Härnösand.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Härnösand?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Härnösand är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Härnösand och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Härnösand med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Härnösand om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.