HomeQ-Logo

L.G.foto, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Eslöv

Välkommen till Eslöv, mitt i Skånes hjärta! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Eslöv. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Eslöv

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Eslöv

Att bo i Eslöv är att bo mitt i Skånes hjärta! Här har du en fantastisk natur att njuta av med lummiga gröna landskap, örtrika skogar fyllda med ramslök om våren och många härliga vandringsleder att upptäcka. Här finns härliga sjöar för bad under sommarmånaderna och åar för spännande kanotpaddling. I centrum finner du mysiga caféer och restauranger för umgänge och härliga stunder!

Om Eslöv

Redan under stenåldern levde människor inom det område som idag utgör Eslövs kommun och man har hittat mycket fornlämningar runt omkring i området. Första gången som Eslöv nämns i skrift var redan på 1100-talet. Man tror att namnet syftar till orden äsir, som betyder åsbon, och lef som betyder arvegods, alltså åsbons arvegods, som sannolikt syftar på en stormans gårdsanläggning på åsen. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Eslöv

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Eslöv?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Eslöv med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Eslöv?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Eslöv har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Eslöv, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Eslöv?

  Här finner du förstahandslägenheter i Eslöv i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Eslöv.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Eslöv?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Eslöv är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Eslöv och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Eslöv med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Eslöv om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.