HomeQ-Logo

Nils Öberg, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Enköping

Enköping, Sveriges närmaste stad! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Enköping. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Enköping

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Enköping

I Mälardalens mitt ligger Enköping, som kallas för Sveriges närmaste stad. Med närhet till 38 andra städer inom 12 mils radie är det inte något som bara är taget ur luften. Men närhet för Enköpingsborna är mer än bara geografi och fysiska avstånd, det genomsyrar hela kulturen och är ett sätt att leva. Här finner du en lugn och trygg tillvaro med stort engagemang samtidigt som du har en fantastisk natur runt hörnet och stadens puls på kullerstensgatorna i centrum.

Om Enköping

Enköping är en av Sveriges äldsta städer med anor som sträcker sig tillbaka till 900-talet. Området kring Enköping har dock varit bebott ända sedan stenåldern, för mer än 6 000 år sedan och har en historiskt obruten kedja fram till idag, vilket innebär ett stort kulturhistoriskt värde. Tack vare sitt geografiska läge så har det varit en viktig handelsplats och köpstad. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Enköping

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Enköping?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Enköping med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Enköping?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Enköping har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Enköping, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Enköping?

  Här finner du förstahandslägenheter i Enköping i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Enköping.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Enköping?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Enköping är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Enköping och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Enköping med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Enköping om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.